Mobirise Site BuilderÉletvezetési és 21. századi munkavállalói kompetenciák fejlesztése óvodától a középiskoláig


Finanszírozási lehetőségek


Az Életrevaló program bizonyítottan hatékony fogalom- és eszközrendszert nyújt a fiatalok eredményes életvezetési és 21. századi munkavállalói készségeinek fejlesztéséhez.


Az intézmények számára a pedagógusok és diákok létszámának függvényében egyedi árajánlatot készítünk. A csomag tartalmazza a fejlesztési folyamat képzéseinek és minden segédanyagának költségét. A finanszírozás több szakaszban történik.


Egy átlagos méretű oktatási-nevelési intézmény esetében a fejlesztési folyamat havi költsége egy diákra lebontva kevesebb mint egy mozijegy vagy egy csomag Túró Rudi ára.

A források biztosítására több lehetőség áll rendelkezésre:

1. Intézményi vállalás

Oktatási-nevelési intézmények saját vagy fenntartói forrásaiból – pl. kötelező továbbképzésekre szánt összeg, alapítványi bevételek stb. – járulhatnak hozzá a folyamat finanszírozásához.

2. Önkormányzati támogatás

Az Életrevaló program eredményeképpen megbízhatóbb, jobb minőségű munkaerő képzése várható, akiknek jelenléte vonzóbbá teszi a települést a munkahelyteremtő befektetők számára. Ezek a munkahelyek nemcsak a település bevételét növelik, hanem népességmegtartó erejét is.

3. Vállalati szponzoráció

Egyre több vállalkozás támogat szívesen olyan projekteket, amelyek fenntartható módon teremtenek társadalmi értéket a közvetlen környezetükben, különösen, ha ezzel hozzájárulhatnak ahhoz, hogy saját dolgozóinak gyermekei színvonalasabb oktatásban részesüljenek. Mások számára fontos üzleti szempont a jövő helyi munkaerőjének színvonalas és szakszerű nevelése, és így a helyi iskolákkal való együttműködés mindkét fél számára komoly nyereséggel járhat.

4. Pályázati finanszírozás

Ebben a pályázati ciklusban európai uniós pályázati források is elérhetőek. Az aktuális projektekről a legegyszerűbben a www.palyazatmenedzser.hu oldalon tájékozódhat, vagy kérje munkatársaink segítségét.

5. Szülői összefogás

A szülők számtalan erőforrással – kapcsolatok, ötletek, idő, részvétel, anyagi hozzájárulás – tudnak hozzájárulni az Életrevaló  folyamat eredményes intézményi bevezetéséhez, gyermekeik személyiségének eredményes fejlesztéséhez és munkaerő-piaci esélyeinek javításához. 

6. Adománygyűjtő kampányok

Számos hazai és nemzetközi honlap segít adománygyűjtő kampányokat szervezni. Ha szeretne segítségünkkel ilyenben részt venni, látogasson el Támogatást igénylek oldalunkra.

Emellett az alábbi linken megtalálja a világszerte legnépszerűbb közösségi finanszírozási oldalak listáját is: --LINK--

Munkatársaink szívesen segítenek az intézmény számára elérhető finanszírozási módok átgondolásában.